Autor: Priit Lepasepp • 18. aprill 2023

Sunly juht tunnustab: värske valitsus avab Eesti energeetikas uue rinde

Uue valitsuse jaoks pole roheline majandus vaid tühi sõnapaar, vaid kirja on pandud sammud seatud eesmärkide saavutamiseks, kirjutab taastuvenergiaettevõtte Sunly asutaja ja juht Priit Lepasepp.
Sunly asutaja ja juht Priit Lepasepp
Foto: Andras Kralla

Julgeolekuküsimuste lahendamise kõrval võtab värskelt ametisse astunud valitsuskoalitsioon väga tõsiselt ette kliimaküsimused ja rohepöörde. Koalitsioonileppest peegeldub ühiskonna ja ettevõtjate soov saada tulevikus senisest rohkem soodsat ja puhast rohelist energiat.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077