Autor: Tööstusuudised.ee • 23. mai 2024

USA biotehnoloogia ettevõte avab Jüris uue tootmishoone

New Yorgi börsil noteeritud USA biotehnoloogiaettevõte Repligen Corporation avab Jüri Tehnopargis 7500 ruutmeetri suuruse 12 miljonit eurot maksva büroo- ja tootmishoone ning Euroopa ja Aasia turgude teeninduskeskuse.
Nurgakivi uuele kontori- ja tootmishoonele pandi eelmise aasta juunikuus. Pildil keskel Repligen Eesti juht Madis Unt.
Foto: Andras Kralla

"Tänasega kasvab veelgi meie võimekus pakkuda uuenduslikke lahendusi ravimite optimaalsemaks tootmiseks, mis kiirendavad teaduslikke avastusi ja parandavad inimeste tervist," ütles korporatsiooni asepresident ja Repligen Eesti juht Madis Unt, kelle kinnitusel on tehas strateegilise tähtsusega investeering, mis tugevdab Repligeni positsiooni bioteaduste valdkonnas.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077