Autor: Tööstusuudised.ee • 12. aprill 2024

Riik toetab tööstusettevõte ressursitõhususe investeeringuid 10 miljoni euroga

Alates 23. aprillist saavad tööstusettevõtted alustada taotluste sisestamist, et küsida toetust ressursitõhususe investeeringuteks. Toetuse eesmärk on suurendada ettevõtete ressursi- ja energiatõhusust ning vähendada loodusressursside kasutamist.
Toetust saab ka selliste seadmete soetamiseks, mis aitavad paremini ära kasutada tootmisjääke.
Foto: Julia-Maria Linna

KIK ringmajanduse valdkonnajuht Rita Jürmanni sõnul annab ressursitõhusate rohetehnoloogiate kasutuselevõtt kasu nii tööstusettevõttele kui keskkonnale. „Näeme järjest enam, et keskkonnahoidlikkus on konkurentsieelis, mis väljendub ettevõtete tulemustes. Lisaks aitab ressursside säästlik kasutamine kaasa laiemale eesmärgile - minna üle kliimaneutraalsele majandusele ja aidata kohaneda kliimamuutustega.“

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077