Autor: Tööstusuudised.ee • 7. märts 2024

Unistuste tööandja 2024 on tööstusettevõte Estanc

Eesti tööandja brändikonkursi „Unistuste tööandja 2024“ võitjaks kuulutati Estanc AS ning selle juht Priit Haldma sai parimale noorele juhile määratud eriauhinna „Tõusev täht“. Parimaks avaliku sektori ettevõtteks tunnistati Eesti Loodusmuuseum, kaubandusettevõtete kategoorias oli edukaim Lidl Eesti OÜ.
Unistuste tööandja 2024 tiitli võitja Estanc.
Foto: Eiko Lainjärv

Žürii liikmele, Smartgrow’ tegevjuhile Lauri Taburile jäi sel aastal eriliselt silma osalejate teadlikkus sellest, mida peab tegema, et olla atraktiivne just oma sihtgrupile. „Atraktiivsus ei tähenda ju enam seda, et ollakse laialt tuntud. Kõige põnevamaid arutelusid žüriis kutsusid esile need, kellest enamik meist polnud ehk kuulnudki, aga kes on oma sihtgrupi silmis üksjagu atraktiivsed ning teevad selle nimel ka tõsist tööd.“

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077