Autor: Tööstusuudised.ee • 28. veebruar 2024

Nõo Lihatööstus võtab kasutusele tehisintellekti

Esimese toiduainetööstuse ettevõttena Eestis hakkab Nõo Lihatööstus koostöös Tartu Ülikooli arvutiteaduse instituudiga testima uudseid tehisintellekti- ja robootikalahendusi, mis aitavad lihatööstusel oma tootmisprotsessi optimeerida ja tõhustada toodete kvaliteedikontrolli.
Nõo Lihatööstuse tegevjuht Ragnar Loova usub, et ka toiduainetööstuses on digitaliseerimine möödapääsmatu.
Foto: Vallo Kruuser/Nõo Lihatööstus

Tehisintellekti- ja robootikakeskus AIRE valis Nõo Lihatööstuse ja Tartu Ülikooli arvutiteaduse instituudi koostööprojekti välja oma ideekorjes. Üheskoos selgitatakse välja võimalused, kuidas tehisintellektiga teostada tootmisliinil kvaliteedikontrolli. Demoprojektis osalemine aitab tootmisettevõtetel enne investeerimist katsetada tehisintellekti- ja robootikalahendusi ja seeläbi julgustada edasisi investeeringuid tehnoloogiatesse.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077