Autor: Tööstusuudised.ee • 31. jaanuar 2024
Viis tegurit, mis mõjutavad toiduainetööstuse käekäiku
Tänavu on oodata, et toidutootjad optimeerivad oma toodete sortimenti, toidupoodide omabrändi osakaal kasvab ja keskkonnanõuded ning tarbijate ootused eeldavad uudsete toodete ja pakendite turule toomist. Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük ja tegevjuht Ragnar Loova toovad välja viis märksõna, mis mõjutavad tänavu toiduainetööstust.
<em >Tööstused investeerivad uutesse pakkeliinidesse,</em> <em >mis võimaldavad kasutada keskkonnasõbralikemaid pakkelahendusi ja pakendada toitu ka senisest väiksemate portsjonitena. Fotol Nõo Lihatööstuse toodete pakendamine.</em>
Foto: Vallo Kruuser/Nõo Lihatööstus
Käibemaksu tõus