Autor: Harro Puusild • 29. november 2023

Fractory operatsioonide juhiks sai taanlane Lone Jensen. Uus juht: Eesti pole minu jaoks võõras

Hiljuti strateegiliste investorite abiga ligi 5 miljonit eurot kaasanud Eesti tööstusidu Fractory palkas operatsioonide juhiks taanlase Lone Jenseni.
Fractory operatsioonide juht Lone Jensen.
Foto: James Speakman

Lone Jensenist sai Fractorys ajaloo esimene operatsioonide juht (COO), kelle palkamine on otseselt seotud kuu aega tagasi avalikuks tehtud rahakaasamisuudisega, teatas ettevõte. Jensen on oma pika karjääri jooksul liikununud arvutiteaduste maailmast juhtimismaailma. Viimased kuus aastat töötas ta Startup Wise Guys´is, mis on Euroopa üks aktiivsemaid B2B varajase faasi investeerimisfonde.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077