• 16.11.23, 14:25

Suur galerii! Tööstuse äriplaan 2024

15. novembril 2023 toimunud tööstussektori konverents "Tööstuse äriplaan 2024" tõi kokku pea 150 sektori liidrit ja otsustajat, et analüüsida tööstuse olukorda ja uue aasta plaane.
Vestlusringis, mis keskendus jätkusuutlikkusele ja rohepöördele, osalesid Jaan Härms (Saku Õlletehas, vasakult teine), Jaano Haidla (Graanul Invest) ja Priit Haldma (Estanc, paremal). Vestlust vedas Anti Orav (vasakul).
  • Vestlusringis, mis keskendus jätkusuutlikkusele ja rohepöördele, osalesid Jaan Härms (Saku Õlletehas, vasakult teine), Jaano Haidla (Graanul Invest) ja Priit Haldma (Estanc, paremal). Vestlust vedas Anti Orav (vasakul). Foto: Johanna Adojaan
Vaata suurest galeriist, kes olid kohal ja kes esinesid. Oma äriplaanidest rääkisid näiteks mööblitootja Standard, masina- ja metallitööstus MDC Max Daetwyler Eesti, toidutööstuse Lunden Food ja elektroonikatööstus GPV Estonia.
Metallitoormete väljavaadet tutvustas SSAB Baltikumi juht Anti Metsamaa.
Uue aasta tööstussektori väljavaadetest rääkis ka Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina, riigi plaane tööstusele avas majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi tööstusvaldkonna juht Andri Haran.
Saku Õlletehase juht Jaan Härms, Graanul Investi juhatuse liige Jaano Haidla ja Estanci tegevjuht Priit Haldma arutlesid vestlusringis, milliseid võimalusi pakub rohepööre tööstusele.
Toimus ka aasta tööstur 2023 nominentide vestlusring, kus osalesid Fibenoli asutaja Raul Kirjanen, Skeleton Technologies chief of staff Priit Värk (Taavi Madiberki asendaja) ning ABB Balti riikide ärijuht Jukka Patrikainen.
Konverentsi modereeris pikaaegne tööstuse tippjuht ja praegune kasvumentor Anti Orav.
Fotode autor on Johanna Adojaan.
Juba praegu on võimalik end soodushinnaga kirja panna järgmise aasta 20. novembril toimuvale konverentsile "Tööstuse äriplaan 2025". Registreerimine on avatud SIIN.

Seotud lood

Uudised
  • 15.11.23, 09:52
Aasta tööstur 2023 on Taavi Madiberk
Aasta tööstur 2023 on Skeleton Technolgiese asutaja ja suurettevõtja Taavi Madiberk, selgus täna konverentsil "Tööstuse äriplaan 2024".
Uudised
  • 15.11.23, 13:06
Jonatan Karjus: kevadel nullist alustanud Standardil on suured eesmärgid
Kui kevadel taas tegevust alustasime, tuli eelkõige tellijate usaldus taastada, ütles Standardi tegevjuht Jonatan Karjus täna konverentsil Tööstuse äriplaan 2024.
Uudised
  • 16.11.23, 13:32
Toidutootja: eelmine aasta pidime müüma alla omahinna
Toidutootja Lunden Foodi juht Ülo Rekkaro tõdes, et mullu pidi ettevõte oma tooteid müüma alla omahinna ning töötama mitu aastat kahjumis. Selle vastu sai aga toidutootja oma koostööpartnerite usalduse.
Uudised
  • 15.11.23, 13:07
Tõnu Mertsina: tunneli lõpus on näha hägusat valgust
Lähiajal pole töötleva tööstuse üldises olukorras loota kiiret paranemist, kuid suurest langusest oleme läbi, rääkis Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina konverentsil Tööstuse äriplaan 2024.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 14:42
Lihtne lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks - Infopanga võlaregister
Ettevõtte juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnikega ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada ettevõtte rahavoogusid ja tekitada täiendavat stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav protsess, eriti kui sellega kaasnevad pidevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister pakub aga tõhusat lahendust, mis aitab juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele