Autor: Stiine Reintam • 16. november 2023

Toidutootja: eelmine aasta pidime müüma alla omahinna

Toidutootja Lunden Foodi juht Ülo Rekkaro tõdes, et mullu pidi ettevõte oma tooteid müüma alla omahinna ning töötama mitu aastat kahjumis. Selle vastu sai aga toidutootja oma koostööpartnerite usalduse.
Valmistoidutootja Lunden Foodi juht Ülo Rekkaro tõdes, et kuigi ettevõttel läheb hästi, siis toidutööstuse väljavaated on kehvad.
Foto: Johanna Adojaan

Toidutööstur rääkis tööstuse äriplaani konverentsil, et Lunden Foodil pole probleemi käibe kasvuga. Mullu oli käive 32,8 miljonit eurot, tänavu tuleb 40 miljonit, rääkis Rekkaro. Küll aga on viimased kolm aastat saadud kahjumit.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077