Autor: Toomas Kelt • 15. november 2023

Jonatan Karjus: kevadel nullist alustanud Standardil on suured eesmärgid

Kui kevadel taas tegevust alustasime, tuli eelkõige tellijate usaldus taastada, ütles Standardi tegevjuht Jonatan Karjus täna konverentsil Tööstuse äriplaan 2024.
Standardi tegevjuht Jonatan Karjus on seadnud endale suured eesmärgid.
Foto: Johanna Adojaan

Läinud aasta oli Standardile üks raskemaid ajaloos, rääkis Karjus. Majanduslikud raskused, töötajate koondamine, tootmine kukkus nulli. Siis aga leidis tööstus uued omanikud ja nüüd taas tootmine käib. „Tuli nullist alustada, nagu üheksakümnendatel,“ tõi Karjus paralleeli.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077