Autor: Harro Puusild • 21. september 2023

DAVA Foodsi uus juht Allan Tohver: järgmisele aastale läheme vastu konservatiivselt

Eelmine aasta oli meile kasumlik ja ka sel aastal püsime samal lainel, kuid järgmisele aastale läheme vastu konservatiivselt, tunnistab munatootja DAVA Foods Estonia uus juht Allan Tohver.
Septembris DAVA Foods Estonia juhina alustanud Allan Tohver tõdeb, et lähiajal asjad majanduses paremaks ei lähe.
Foto: DAVA Foods Estonia

Allan Tohver ütleb intervjuus Tööstusuudistele, et ettevõtte praegused tulemused on eelmiste aastate raskete strateegiliste otsuste viljad. "Eelnevalt vaadati üle kõik kulud. Samuti lükati sunnitult edasi mitmed investeeringud," lisab ta. Intervjuus avab Tohver ettevõtte plaane ning räägib olukorrast toiduainetööstuses ja põllumajanduses.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077