Autor: Põllumajandus.ee • 4. september 2023

Kodumaist suurimat munatööstust asus juhtima Allan Tohver

Septembrist asus Eesti suurimat kodumaist munatööstust DAVA Foods Estonia AS-i juhtima Allan Tohver, kellel on pikaajaline toidutööstuse kogemus.
Kodumaist suurimat munatööstust asus juhtima Allan Tohver.
Foto: DAVA Foods Estonia AS

„DAVA Foodsi puhul meeldib mulle oskus kasutada tugeva põllumajanduse taustaga Taani kogemusi kohaliku tootmise hüvanguks. Olles kasvanud maal ja igapäevaselt vanemate kaudu seotud põllumajandusega, on minu jaoks hingelähedane, kui eestimaalasel on võimalus osta kohapeal kasvatatud toitu,“ sõnas Allan Tohver.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077