Autor: Tööstusuudised.ee • 18. august 2023

Fortaco Grupp laiendab oma tegevust Narvas ja investeerib 7 miljonit eurot

Fortaco Estonia OÜ ja Systemair AS sõlmisid lepingu, mille kohaselt laiendab Fortaco Estonia oma tegevust Systemairile kuuluvasse Well Technology hoonesse. Ettevõte investeerib üle 7 miljoni euro.
Fortaco Estonia võtab kasutusele täiendavalt 8000 ruutmeetrit pinda.
Foto: Fortaco Estonia

Fortaco Grupp laiendab oma tegevust Eestis asuvas Narva tehases ja võtab kasutusele täiendava pinna, teatas ettevõte. Selleks sõlmisid Fortaco Estonia OÜ ja Systemair AS lepingu, mille kohaselt laiendab Fortaco Estonia oma tegevust Systemairile kuuluvasse Well Technology hoonesse, mis asub Narvas Kadastiku tööstuspargis.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077