Autor: Tööstusuudised.ee • 19. mai 2022

Fortaco Estonia juht: me ei seisa paigal, vaid otsime võimalusi areneda

Neljapäeval, 19. mail tähistab legendaarne Narva tehas, mis praegu tegutseb Fortaco Estonia nime all, oma 75. juubelit. "Me ei seisa paigal, vaid otsime võimalusi areneda," ütleb pikaaegne juht Larissa Šabunova.
Fortaco Estonia pikaaegne tehase juht Larissa Šabunova.
Foto: Fortaco Estonia

Tehase pikaaegne juht Larissa Šabunova, kellel tööstaaži Narva tehases 25 aastat, rõhutas, et tehase suurim väärtus ja uhkus on nende enda inimesed. “Pühendame tehase juubeli ennekõike meie inimestele. Soovin tõsta esile meie töötajaid – neid, kes panustavad meie tehase, linna ja piirkonna arengusse igapäevaselt,” sõnas Šabunova.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077