Autor: Tööstusuudised.ee • 12. juuni 2023

Krakuli juht: maailmas on lisaks Steve Jobsidele vaja ka Steve Wozniake

Eesti Elektroonikatööstuse Liit korraldab juunis koos kutse- ja ülikoolide ning ettevõtjatega teavituskampaaniat, mis kutsub noori üles õppima elektroonikaga seotud erialasid. Eesmärk on juhtida tähelepanu sellele, et elektroonikanseneride nappus ning ebapiisav järelkasv on ülikriitiline.
Kristjan Tozen
Foto: Arno Mikkor

Eesti Elektroonikatööstuse Liidu volikogu liikme ja Krakuli tegevjuhi Kristjan Tozeni sõnul on Eestis vaja juurde eri kompetentsidega elektroonikateadmistega eksperte. “Nõudlus elektroonikatoodete järgi kasvab kogu maailmas. Eestis on elektroonikatööstus praegu väga heal tasemel, meil on nii arendus- kui tootmisettevõtteid. Aga Eesti elektroonikatööstus vajab hädasti uut põlvkonda insenere, kes oskaks luua käegakatsutavaid nutikaid lahendusi. Nutikad elektroonikalahendused ümbritsevad meid juba pea kõikjal ja me kõik tarbime neid üha rohkem ja rohkem,” kommenteeris Tozen.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077