Autor: Tööstusuudised.ee • 17. mai 2023

Rakvere ja Tallegg hakkasid kasutama ümbertöödeldavaid plastpakendeid

Rakvere ja Tallegg alustasid aprillikuus viilutoodete ehk sinkide ja vorstide viimist väiksematesse 100grammistesse pakenditesse PET-plastist pakendisse, mis on ümbertöödeldavad ja vähendavad seega oluliselt plasttoodete mõju keskkonnale.
Uues pakendis toode.

„Vähesed teavad, et pärast viilupakendi esmast avamist on soovituslik tarbida toode ära 48 tunni jooksul, olenemata sellest, kas pakend on taassuletav või mitte, sest siis on toode kõige värskem ja oma parima kvaliteedi juures. Sel põhjusel panime ka igapäevased viilutooted väiksemasse 100grammisesse pakendisse, mis on kindlasti selle aja jooksul reaalselt ära tarbitav kogus,“ selgitas Rakvere ja Talleggi Baltikumi tootearendus- ja turundusdirektor Janne Laik-Lõhmus.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077