Autor: Tööstusuudised.ee • 10. mai 2023

Uus esineja Pärnu tarneahelakonverentsil | Kuidas tarneahela protsesse disainida, analüüsida ja parendada?

25.-26. mail toimuva Pärnu tarneahelakonverentsi esinejate seas on ka juhtimiskonsultant ja Äripäeva Akadeemia koolitaja Helen Klettenberg, kes räägib konverentsil sellest, kuidas tarneahela protsesse disainida, analüüsida ja parendada ning parenduste teekonda süstemaatiliselt planeerida.
Juhtimiskonsultant ja Äripäeva Akadeemia koolitaja Helen Klettenberg esineb 25.-26. mail toimuval Pärnu tarneahelakonverentsil 2023.
Foto: Rain Jüristo

Klettenberg keskendub oma töös juhtimissüsteemide arendamisele ning protsessi- ja jätkusuutlikule juhtimisele. Ta peab oluliseks, et loodud süsteemid oleksid lihtsad ja väärtuslikud.

Strateegilise juhtimise valdkonnas on ta konsultandi ja mentorina ning koolitajana tegutsenud üle kaheksa aasta. Koolitajana on ta lisaks juhtimissüsteemidele ja protsessijuhtimisele hoidnud fookuses ka kahest eelnevast tulenevate muutuste juhtimist. Klettenberg on koostööd teinud paljude Eesti tippettevõtetega. Lisaks on ta välja töötanud ka tervikliku lähenemisega juhtimissüsteemid, mis on pälvinud ka Eesti Kvaliteediühingu innovatsiooni tunnustuse.

Pärnu tarneahelakonverentsil esineb ta teemal „Pideva parendamise abil muutuste keerisest võitjana välja – kuidas tarneahela protsesse disainida, analüüsida ja parendada?“, kus käsitleb tervikliku kvaliteedijuhtimise põhimõtete, tehnikate ja parimate praktikate kandumist tarneahela juhtimisse ning annab kuulajatele kaasa ka praktilise tööriistakasti. Juttu on ka sellest, kuidas tarneahela protsesse disainida, analüüsida ja parendada, kuidas hinnata tarneahelaga seotud võimalusi ja riske ning kuidas parenduste teekonda süstemaatiliselt planeerida ja kursil püsida.

Tule osalema Pärnu tarneahelakonverentsile!

Soodushind kuni 12. maini! Veel loetud päevad on võimalik end Pärnu tarneahelakonverentsile kirja panna soodsama hinnaga. Tutvu täispika programmiga ja pane end kirja aadressil www.supplychain.ee.

Meeskondade eripakkumist küsi programmijuhilt Anu Soometsalt aadressil [email protected].

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077