Autor: Tööstusuudised.ee • 10. mai 2023

Aasta lõpuks peab tuleohutusülevaatus olema tehtud tuhandetes tööstus- ja laohoonetes

Selle aasta lõpuks peab tuleohutusülevaatus olema tehtud tuhandetes suuremates hoonetes. Ekspertide sõnul on oluline võimalikult kiiresti ülevaatus kokku leppida, sest alles aasta lõpus reageerides ei pruugi suure töökoormuse tõttu jaguda spetsialiste.
Eelmise aasta lõpus toimus põleng Muuga sadamas laohoones.
Foto: Päästeamet

„Ehkki ettevõtete tuleohutusalased teadmised on ajapikku aina paremad, jäetakse tuleohutusülevaatus pahatihti viimasele minutile ehk ekspertidega võetakse ühendust aasta lõpus pärast Päästeameti korduvaid meeldetuletusi. Sellisel juhul ei pruugi jätkuda aga spetsialiste või eksperte, kes saaksid objektile tulla,“ nentis Foruse ohutusvaldkonna juht Ahti Kuusk, kes ka ise aktiivselt kontrolle läbi viib.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077