Autor: Harro Puusild • 5. mai 2023

Majandusminister Tiit Riisalo: ilma tööstuseta me ei saa hakkama

Tööstus on majanduse vundamendi nurgakivi ning tööstuseta meie majandus ja riik hakkama ei saa, tõdes värske majandus- ja infotehnoloogiaminister Tiit Riisalo eile toimunud tööstuskonverentsil Industry 5.0.
Majandus- ja infotehnoloogiaminister Tiit Riisalo
Foto: Erik Peinar

„Minu kalendris on homme (reedel – toim) päris pikk plokk, mis kannab nime „tööstuspoliitika briif“. Kui teie siin olete 5.0 peal, siis ma arvan, et mina olen alles 1.0 tasemel, aga mulle meeldib õppida ja annan parima, et teile järele jõuda,“ alustas majandus- ja infotehnoloogiaminister Tiit Riisalo oma sõnavõttu neljapäeval toimunud tööstuskonverentsil „Industry 5.0“.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077