Autorid: Lauri Leet, Toomas Kelt • 30. märts 2023

Tõnu Ehrpais: rohepööre hävitab meie puidutööstused

Kolme saeveskit ühendava Nordwood grupi juhatuse liige Tõnu Ehrpais ütles Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et saeveskid pole juba neli-viis aastat tootmisesse investeerinud. Teadmatus rohepöörde läbiviimisest Eestis on selleks liiga suur.
Nordwood grupi juhatuse liige Tõnu Ehrpais on saeveskite tuleviku osas üsna pessimistlik.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Tõnu Ehrpaisi küsitles Lauri Leet.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077