Autor: Harro Puusild • 28. märts 2023

Andri Haran: kõik ettevõtted peavad arvestama, et muutused on tulemas

Kõik tööstusettevõtted seisavad oma tehnoloogilisest tasemest sõltumata silmitsi ettevõtluskeskkonna muutustega, rääkis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi tööstusvaldkonna juht Andri Haran 16. märtsi konverentsil Tark tööstus 2023.
Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi tööstusvaldkonna juht Andri Haran esinemas konverentsil ja messil Tark tööstus 2023.
Foto: Raul Mee

Riigi vaade on alati konkurentsivõime ehk ettevõtluskeskkonna konkurentsivõime tagamine, toonitas Andri Haran muutustele keskenduvas ettekandes. "Ehk [mõtleme], kuidas teha nii, et meie ettevõtted oleksid rahvusvahelises konkurentsis edukad, suudaksid muutustega kaasa minna ja kohaneda ning leida uusi lahendusi, kui üks või teine kriis taga ajab," sõnastas Haran riigi eesmärgi.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077