Autor: Harro Puusild • 12. jaanuar 2023

Emöke Sogenbits: ees ootab pikk turbulentne aeg, kuid langus ei pruugi olla sügav

Meid ootab ees suhteliselt pikk turbulentne periood, kuid majanduslangus ei pruugi tulla väga sügav, sõnab Raumedic Estonia juht Emöke Sogenbits Tööstusuudiste arvamusliidrite küsitluses.
Emöke Sogenbits asus oktoobris 2022 juhtima meditsiinivaldkonna tarvikuid tootvat Raumedic Estoniat.
Foto: Raul Mee

Emöke Sogenbits usub, et stabiilsuse taastamine võtab kaua aega ja senised lahendused ei taastu ilmselt enam kunagi. "Need, kes näitavad oma ärimudelitega üles paindlikkust, kohanemis- ja arenguvõimet, tulevad ka sellest välja võitjatena," sõnab tippjuht. Järgmiselt valitsuselt soovib Sogenbits ennekõike rohkem ettevõtjate kuulamist.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077