Autor: Martin Johannes Teder • 2. september 2022

Lahkuv tippjuht Emöke Sogenbits: mul on aeg oma karjääri allapoole ehitada

Masina- ja metallitööstuse Hanza Mechanics Balti klastri juhi kohalt lahkuv Emöke Sogenbits rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et otsib palju väiksemat ja tagasihoidlikumat rolli ning on aeg juhi koht üle anda noorematele.
Emöke Sogenbits
Foto: Andras Kralla

Sogenbits rääkis, et keegi ei tea, kui kaua kriis kestab, kuid praegu on ettevõttes piisavalt hea seis, et tema lahkumine seal vapustusi ei too.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077