Autor: Tööstusuudised.ee • 9. jaanuar 2023

Milrem Robotics’iga liitub Devid Liik

Kauaaegne tarkvaraarenduse juht Devid Liik liitub Milrem Robotics’i meeskonnaga tehnoloogiadirektori (CTO) ja juhatuse liikmena.
Devid Liik oli enne Milremiga liitumist tegev Twilio platvormi arendamisega.
Foto: Milrem Robotics

Liik liitub Milrem Robotics’iga Twilio sõnumiedastuse platvormi tarkvaraarenduse ametikohalt, kus ta vastutas kesksete backend süsteemide arenduse ja arendusmeeskonna juhtimise eest. Ta on ka üks Twilio Eesti asutajaliikmetest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077