Autor: Tööstusuudised.ee • 11. november 2022

Skeleton Technologies valiti rohetehnoloogia kuulsuste halli liikmeks

Skeleton Technologies on alles neljas ettevõte Euroopast, kes lisati „Global Cleantech 100“ kuulsuste halli. Kõrge tunnustuse pälvivad ettevõtted, kes on esisaja hulka jõudnud seitsmel järjestikusel aastal. Seni oli kuulsuste hallis üksteist liiget.
Skeletoni juht ja kaasasutaja Taavi Madiberk.
Foto: Cecilia Macchione/Skeleton

„Global Cleantech 100“ kuulsuste hallis on üksnes parimatest parimad. See, et Skeleton Technologies on katkematult jõudnud meie rohetehnoloogia esisaja hulka, on märk muljetavaldavast vastupidavusest“ ütles auhinna üle andnud Cleantech Grupi tegevjuht Richard Youngman. „Turg tunnustas Skeletoni visiooni juba varakult, kuid selle toetuse säilitamine ka 2010-ndate teises pooles, kui seisti silmitsi innovaatiliste tööstusettevõtete karmi katsumusega oma tootmist skaleerida, on silmapaistev saavutus. Kahtlemata näeme Skeletoni erinevaid tööstusharusid elektrifitseerimas mitte ainult 2020-ndatel, vaid ka järgnevatel aastakümnetel."

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077