Autor: Harro Puusild • 14. oktoober 2022

Tekstiilitööstuse Trimtex juht Maiu Antsmaa: praegu on suurim väljakutse tulude ja kulude tasakaal

Tänavu on meie toodete hinnad muutumatuna püsinud, aga müügihinna tõusu plaanime 2023. aasta alguses, märgib rõivatööstuse Trimtex Baltic OÜ juht Maiu Antsmaa värskes Äripäeva Infopanga tekstiilitööstuse aastaraportis.
Trimetex Baltic OÜ juht Maiu Antsmaa
Foto: Erakogu

Trimtex Baltic OÜ juht Maiu Antsmaa ütleb tekstiilitööstuse aastaraportis, et ettevõte plaanib tuleval aastal oma triatloniriiete kollektsiooniga jõuda üleilmsele turule. Kavas on jätkata ka digitaalsete lahenduste juurutamist ja suurendada toodetes ümbertöödeldud polüesterkangaste kasutamist, kuid pikki plaane pole Antsmaa sõnul võimalik teha juba 2020. aastast alates.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077