Autor: Harro Puusild • 30. september 2022

Mihkel Tammo lahkus EASist

Mihkel Tammo lahkus Ettevõtluse Arendamise Sihtasutusest (EAS), sest tema juhitud ettevõtlus- ja innovatsioonikeskus suleti.
Mihkel Tammo
Foto: Raul Mee

EASi ja KredExi ühendasutuse loomine tõi organisatsiooni sisemisi muudatusi, mille hulgas oli ka ettevõtlus- ja innovatsioonikeskuse sulgemine ning ülesannete jagamine erinevate juhtide vahel. Mihkel Tammo nendib, et tegu oli õige sammuga, sest keskuse töömaht kasvas ajas üsna suureks ja jagamine oli mõistlik. Talle pakuti ka väärikat asenduskohta, kuid huvipuuduse tõttu jäi see vastu võtmata. Tammo on intervjuus avaliku sektori suhtes aga kriitiline ja tunnistab, et ametkond kipub tegelema tagajärgedele reageerimisega, mitte parema tuleviku loomisega. Ta avaldab ka oma edasised plaanid, mis on suuresti seotud ka tööstussektoriga.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077