Autorid: Janeli Janson, Harro Puusild • 1. veebruar 2022

EAS võtab rohepöörde fookusesse: luuakse 8 töökohta ja tööstusettevõtete rohemeede

Rohetiigri eestvedaja ning EASi ettevõtluse ja innovatsiooni keskuse direktori Mihkel Tammo sõnul võib igaüks soovi korral rohepöördega algust teha ja kevadel avatakse tööstusettevõtetele ka spetsiaalne ärimudeli rohepööramise meede.
Tallinn 20NOV2019. Konverents Tööstuse Äriplaan 2020. Foto Raul Mee
Foto: Raul Mee

Rohetiigri üks eestvedajatest ning EASi ettevõtluse ja innovatsiooni keskuse direktori Mihkel Tammo sõnul ütlevad paljud ettevõtjad, et riik ei ole defineerinud rohepöörde tähendust. "Tegelikult see päris nii ei ole ning igaüks saab sellega peale hakata ja soovi korral vajalikud teeotsad üles leida," märgib Tammo intervjuus Tööstusuudistele.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077