Autor: Hando Sinisalu • 18. juuni 2021

Mihkel Tammo: üritame teha kõike, aga vaja on fookust

Eesti on liiga väike riik selleks, et teha kõike, aga seda me üritame endiselt, arvab Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) värske ettevõtluse ja innovatsioonikeskuse direktor Mihkel Tammo. "Vajame fookust," rääkis ta hiljuti Äripäeva raadio hommikuprogrammis.
Mihkel Tammo on alates juunist EASi ettevõtlus- ja innovatsioonikeskuse direktor.
Foto: Andras Kralla

Mihkel Tammo põhjendas intervjuus, miks ta endise töösturina siiski tööstuse suurde tulevikku ei usu.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077