Autor: Tööstusuudised.ee • 19. oktoober 2021

EAS liitus Rohetiigriga

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) liitus koostööplatvormiga Rohetiiger, et töötada välja süsteemne tegevuskava, kuidas aidata ettevõtetel rohepöördega kohaneda ja sellest võita.
EAS juht Peeter Raudsepp.
Foto: Andras Kralla/Äripäev

„Digi-, innovatsiooni- ja rohepööre on majandusliku transformatsiooni küsimus, kus mängitakse ümber senised jõujooned. See tähendab, et nii meie ettevõtetele kui ka riigil on see võimalus ja me usume, et EAS võib ja saab olla üks initsiaator selleks, et meie ettevõtted võiks rohepöördest võita ja teha edasi suure hüppe ka põhinäitajates nagu näiteks lisandväärtuse kasv,“ ütles EASi juht Peeter Raudsepp.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077