Autor: Harro Puusild • 26. august 2022

Kogemus | Kuidas FLIR tootevahetusaja 14 minutile vähendas?

Elektroonikatööstusel Teledyne FLIR vabanes muudatuste tulemusel poolteist tundi täiendavat tootmisaega. Mida ettevõte selleks tegi?
FLIRi tehases alustatakse tootevahetusega juba siis kui eelmise partii tootmine veel käib.
Foto: Teledyne FLIR

Elektroonikaettevõte Teledyne FLIR (endise nimega FLIR Systems – toim) toodab turva- ja jälgimissüsteeme, sealhulgas näiteks termokaameraid, mille nõudlus koroona tippajal mitmekordistus. Ettevõte on oma Tallinna tehases teinud aja jooksul mitmeid parendusi. “Oleme investeerinud aega,” võtab tehase juht Meelis Bergmann arendustegevuse lühidalt kokku.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077