Autor: Tööstusuudised.ee • 3. august 2022

Noore ettevõtja preemia konkurss alustab!

Eesti Kaubandus-Tööstuskoda ja LHV ootavad alates tänasest kuni 35-aastaseid Eesti ettevõtjaid kandideerima noore ettevõtja preemiale. Preemia eesmärk on tunnustada ja juhtida tähelepanu noorte ettevõtjate saavutustele ning innustada noori veelgi enam ettevõtlusega tegelema. Preemiale saab kandideerida 5. septembrini ning võitja kuulutatakse välja 13. oktoobril.
Foto: Eesti Kaubandus-Tööstuskoda

Lisaks tiitliga kaasnevale aule ja kuulsusele premeerib LHV aasta nooreks ettevõtjaks valitut 5000 euroga. LHV ettevõtete panganduse juhi Indrek Nuume sõnul on oluline ambitsioonikaid noori ettevõtjaid esile tõsta ja teistele eeskujuks seada. „Tänased staažikad ettevõtjad on ka kunagi alustanud üksnes heade ideedega. Hiljem on nende ideede ümber koondunud täiendavad inimesed, kapital ja ühel hetkel ka kliendid. Meil on hea meel, et nooruslikku energiat Eestis jagub ning tahame selle edasist kasvu ka oma panusega jätkuvalt toetada,“ ütles Nuume.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077