Autor: Maarja Karlson • 9. oktoober 2020

Aasta noor ettevõtja: tänu elektroonikatööstusele saame teha seda, mis on alles lahvatamas

Aasta noor ettevõtja, ettevõtte Krakul tegevjuht ja üks omanikest Jaan Hendrik Murumets.
Foto: Erakogu
Eilsel Eesti ettevõtlusauhindade tunnustamisüritusel aasta noore ettevõtja tiitliga pärjatud ja 19. novembril ka konverentsil "Tööstuse äriplaan 2021" esinev Jaan Hendrik Murumetsa sõnul on IoT ehk asjade interneti valdkonnas tegutsev ettevõte Krakul sattunud õigesse aega ja kohta – tänu Eesti elektroonikatööstusele on neil kõik siinsamas võtta, et teha seda, mis on alles lahvatamas.

Murumets on Krakuli tegevjuht ja üks omanikest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077