Autor: Äripäev • 12. juuli 2022

Eesti Gaas suurendas gaasivaru ühe oma aegade suurima tehinguga

Eesti Gaas sõlmis Norra energiakontserniga Equinor lepingu 2 TWh LNG ostuks, mis suurendab oluliselt Eesti varustuskindlust eelseisval küttehooajal, teatas ettevõte. Gaas saabub Klaipeda LNG-terminali oktoobris ja novembris.
Eesti Gaasi juhatuse esimees Margus Kaasik.
Foto: Liis Treimann

Eesti Gaasi juhatuse esimehe Margus Kaasiku sõnul tähendab värske leping turule suuremat meelerahu, klientidele tarnekindlust ja Eesti Gaasile aegade üht suurimat tehingut. Kaasiku sõnul jätkavad nad järgmiste koguste hankimisega uude aastasse.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077