Autor: Tööstusuudised.ee • 1. juuli 2022

Klaipedasse jõudis septembri Eesti gaasivaru

Eile õhtul toimetas Norra gaasitanker Arctic Princess Leedu Klaipeda sadamasse Eesti Gaasi poolt ostetud järgmise veeldatud maagaasi (LNG) tarne. Tegemist on juba arvult kolmanda suure järjestikuse gaasitarnega, mis tagab klientide gaasivarustuse septembri lõpuni.
Norra gaasitanker tõi Klaipedasse Eesti septembrikuu gaasivaru.
Foto: Eesti Gaas

„Eesti Gaasi kliendid võivad tänases olukorras olla rahulikud - oleme aktiivselt tegelenud uute LNG tarneahelate ja tarnekindluse loomisega. Täna töötame sügis-talviste koguste kallal ning sarnaselt kogu gaasituru ja klientidega ootame Paldiski LNG terminali valmimist,“ lausus Eesti Gaasi juhatuse esimees Margus Kaasik.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077