Autor: Tööstusuudised.ee • 6. juuni 2022

Palkmajaehitajate mõõduvõtu võitis rekordajaga Madis Jaaska

Eesti parimad palkmajaehitajad võistlesid 4.juunil Eesti Vabaõhumuuseumi esisel alal. Kokku oli kolmes kategoorias võistlusrivis 27 meest. 2022.a parim palkmajameister professionaalide kategoorias on võistluse debüüdi teinud Madis Jaaska (Hobbiton OÜ). Õpilaste kategooria võitis Argo Pool (Hiiumaa Ametikool) ning kirvemeeste kategooria võidu saavutas Alari Suun (Hobbiton OÜ).
Palkmajaehitajate kutsevõistluse võitjad.
Foto: Elvi Velpler

Palkmajaehitajate kutsevõistluse ülesanne on näidata parimat kiirust ja tehnikat palkmaja ühe olulisima konstruktsiooni osa – nurgatapi ja vara – valmistamisel. Võistluse võidab ülesande lühima ajaga ning korrektseimalt teostanud võistleja. Võistlus toimub kolmes kategoorias – professionaalid, õppijad ja kirvemehed. Kui professionaalide ja õppijate kategoorias on lubatud kõik käsi- ja elektritööriistad jm töövahendid, siis nn kirvemeeste klassis tohib kasutada üksnes motoriseerimata käsitööriistu.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077