Autor: Tööstusuudised.ee • 6. juuni 2022

Õlletootjate üleskutse: viige taara esimesel võimalusel ära, klaaspudeleid napib

Pärast sõja puhkemist ning Venemaa ja Valgevenega koostöö katkemist tekkis Saku Õlletehasel, nii nagu paljudel teistel õlletootjatel, probleeme klaaspudelite tarnega. Et pudelite võimalikku defitsiiti vältida, kutsub Saku Õlletehas inimesi üles taarat mitte pikalt koju koguma, vaid seda pandipakendi süsteemi kaudu esimesel võimalusel tagastama.
Õlletootjad kutsuvad tühje pudeleid kiiresti taarapunkti viima.
Foto: Saku Õllethas

Kuna osa klaaspudelitest tarniti varem Venemaalt, tuli sõja puhkedes hakata otsima alternatiivseid tarnijaid mujalt maailmast, sest Venemaa ja Valgevene ettevõtetega lõpetati igasugune koostöö ja äritegevus. Saku Õlletehase juhatuse liikme Jaan Härmsi sõnul on Euroopa tarnijate vähesus ja kõrghooaeg uute klaaspudelite leidmise väga keerukaks teinud.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077