Autor: Tööstusuudised.ee • 25. märts 2022

Taavi Aas IEA tippkohtumisel: teeme lisapingutusi, et kriis ületada

Majandus- ja taristuminister Taavi Aas osales Rahvusvahelise Energiaagentuuri (IEA) energiaministrite tippkohtumisel Pariisis, mille peateemadeks olid energiajulgeolek ning kliimasõbralik energeetika areng kiirelt muutuvas maailmas.
Taavi Aas IEA kohtumisel.
Foto: MKM

„Peame tegema raskeid otsuseid ja lisapingutusi, et praegusest kriisist üle saada ning et me tulevikus kunagi enam sarnaste sündmustega silmitsi ei peaks seisma,“ sõnas minister Taavi Aas kohtumisel. Ta rõhutas, et imporditud fossiilkütuste vähendamine on praeguses julgeolekuolukorras kriitilise tähtsusega. „Kodumaised biokütused on näiteks Põhjamaade ja Balti riikide jaoks soojuse ja elektri tootmisel väga oluline alternatiiv, mida ei tohiks alahinnata. Vähem oluline pole ka elektriühenduste laiendamine liikmesriikide vahel, et parandada energiajulgeolekut kogu piirkonnas.“

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077