Autor: Tööstusuudised.ee • 4. märts 2022

Eesti suurendab gaasi varustuskindlust

Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium esitas valitsusele ettepaneku sõlmida Eesti ja Soome vahelise gaasi varustuskindluse leping, mille kohaselt tuleb naaberriikidel tarnehäirete korral üksteist aidata.
Eesti suurendab gaasi varustuskindlust
Foto: MKM

„Rekordeid purustav gaasi hinnatõus on põhjustatud nii üleilmsest majanduse taastumisest koroonakriisist kui ka hetkelisest julgeolekuolukorrast. Praegu ei ole küll mingeid märke, et Eesti gaasivarud enne kütteperioodi lõppu ammenduks, kuid peame igal juhul olema valmis erinevateks stsenaariumiteks,“ sõnas majandus- ja taristuminister Taavi Aas.

Toostusuudised.ee toetajad:
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077