Autorid: Gregor Alaküla, Martin Johannes Teder • 2. märts 2022

Krimelte juht ettevõtte Venemaa ärist: me ei ole sinisilmsed ega arva, et homme läheb kõik paremaks

"Homme juhtub kõige halvem, mis saab juhtuda – see on meie baas otsuste tegemiseks," ütles ehituskeemia tootmisettevõtte Krimelte tegevjuht Peeter Tohver Äripäeva raadio hommikuprogramis. Krimeltel asub Venemaal üks tööstusüksus, mis töötab hetkel sanktsioonide tõttu piiratud mahus.
Krimelte juht Peeter Tohver tahaks sõja ära unustada
Foto: Meeli Küttim

„Meil on küll suur kontsern, aga otsustamine on lühike, sest juhatus, omanikud ja nõukogu teevad hommikust õhtuni koostööd ning võime kiireid otsuseid vastu võtta sisuliselt minuti jooksul – kohe kui saame üksteisega ühendust,“ ütles Tohver ning lisas, et agiilseid otsuseid tehakse sõltuvalt olukorrast.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077