Autor: Teeli Remmelg • 25. veebruar 2022

Krimelte katkestab Venemaaga kaubavahetuse, kui riik seda otsustab

Ehituskeemia tootja Krimelte juhatuse liige Jaanus Paeväli oli väga mures, et nende äripartnerid on hetkel Ukrainas sõjakeerises ja see mõjutab kõiki. "Sõda on alati jube ja tülgastav," ütles ta Ehitusuudistele ja lubas katkestada kaubavahetuse Venemaaga, kui Euroopa Liit selle otsuse vastu võtab.

Eesti Maadlusliit tutvustas uut treenerit ukrainlast Igor Bugaid
Foto: Alar Truu

Krimelte juhatuse liige Jaanus Paeväli usub samas, et Euroopa Liidu kehtestatavad sanktsioonid on pika vinnaga ja need ei peata enam Venemaad, vahendab Ehitusuudised.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077