Autor: Janeli Janson • 25. veebruar 2022

Metsamasinate tootja Metsise müügijuht: agressorile müüa ei saa

Pärnumaal tegutsev metsamasinate tootja Metsis võib kaotada kolmandiku tootmisest, kuna Venemaa ja Valgevene on väikese kodumaise tootja jaoks olulisteks ekspordi sihtriikideks. „Midagi pole teha, agressorile müüa ei saa,“ tõdes ettevõtte müügijuht Sven Mäger Tööstusuudistele.
Kõige rohkem traktoreid müüb Metsis koduturule. Välisriikide müükidest on esirinnas Venemaa, aga Metsise traktoreid on läinud ka Lätti 10, Valgevenesse 8, Leetu 5 ja Poola 1.
Foto: Metsis OÜ

Sven Mäger märkis, et selleks aastaks oli Metsis jõudnud sõlmida Venemaaga juba kolm lepingut.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077