Autor: Tööstusuudised.ee • 9. veebruar 2022

Tark tööstus 2022 teine peaesineja on Rohde & Schwarzi digiekspert Johannes Schmalz

17.-18. märtsil 2022 toimuva konverents-messi "Tark tööstus 2022: Uus tase" teise peaesinejana on lavale oodata Johannes Schmalzi, kes vastutab elektroonikatööstuses Rohde & Schwarz operatsioonide ja tootmisuuringute digitaliseerimise eest.
Johannes Schmalz esineb 17.-18. märtsil toimuval konverents-messil "Tark tööstus 2022: Uus tase".
Foto: Rohde & Schwarz

Dr. Johannes Schmalz kõneleb konverents-messil teemal "Ways towards to a Smart Factory".

Dr. Johannes Schmalz on õppinud Stuttgarti ülikoolis mehaanikainseneriks. Pärast õpinguid suundus ta Müncheni Tehnikaülikooli, kus töötas teadurina, ja oli samal ajal külalisteadur ka Lawrence Berkeley laboris Kalifornias.

Teadustöö ajal töötas ja koolitas ta sellistes valdkondades nagu küberfüüsikalised koostesüsteemid, akude tootmine ja robootika ning nõustas ettevõtteid üle maailma. Johannes on osalenud treitud ja freesitud detailide platvormi Spanflug loomises.

Alates 2018. aastast vastutab ta Rohde & Schwarzis operatsioonide ja tootmisuuringute digitaliseerimise eest.

Elektroonikakontsern Rohde & Schwarz tegeleb test-, mõõte- ja sideseadmete ning -süsteemide arenduse, tootmise ja müügiga. Ettevõttel on kokku viis tehast, millest kolm asuvad Euroopas ja kaks Aasias. Kontserni müügitulu ulatus 2020/2021 eelarveaastal pea 2,3 miljardi euroni. Ettevõte annab tööd enam kui 13 000 inimesele.

Vaata "Tark tööstus 2022: Uus tase" programmi ja haara piletid siit: www.smartindustry.ee.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077