Autorid: Harro Puusild, Helen Külaots • 21. jaanuar 2022

Jaan Härms: ilmselt tuleb peagi taas hindu tõsta

Möödunud aastal tõusid Saku Õlletehase tootmis­sisendite hinnad keskmiselt 21%, millele ettevõte reageeris omatoodete hinnatõusugu oktoobris. Õlletehase juht Jaan Härms märgib, et nähtavasti sellest ei piisa ja juba kevadel tuleb taas hindu tõsta.
: Toiduliidu pressikonverents, Saku Õlletehase juht Jaan Härms: EESTI: 28OCT20Piimasektorit ees ootavatest väljakutsetest räägib Valio Eesti juht Maido Solovjov, lihatööstusest Atria Eesti juht Olle Horm, pagaritööstusest Leiburi juht Asso Lankots, mugavustoidusektorist Saarioninen Eesti juht Aivo Varem ning joogitööstuse käekäigust Saku Õlletehase juht Jaan Härms.lt/: Foto: Liis Treimann
Foto: Liis Treimann

“Vanasti oli ekstreemne tõsta hindu poole aasta tagant, aga nüüd on see tavapärane,” rääkis Härms ja lisas, et Saku Õlletehasel on plaanis ka töötajate palka tõsta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077