Autor: Tööstusuudised.ee • 12. jaanuar 2022

Glamoxi juht Virve Jõgeva: juhid võiksid eelistada kontoris töötamist

Juhtidel soovitan võimalusel jääda tööle kontoritesse, sest juhtgrupi füüsiline viibimine ettevõttes on emotsionaalselt toeks nendele töötajatele, kes ei saa kodukontoris töötada, ütleb valgusteid tootva Glamoxi juht Virve Jõgeva kirjalikus vastuses ostujuhtide aastakonverentsil laekunud publikuküsimusele.
Igal investeeringul, olgu see seadmesse või tarkvarasse, peab olema mõõdetav tasuvus, rõhutab Virve Jõgeva.
Foto: Raul Mee

Glamoxi juht Virve Jõgeva vastab mullu oktoobris toimunud ostujuhtimise aastakonverentsil laekunud publiku küsimustele: kas tehase töötajatel ei olnud võimalust kodus olla ja kas ei tekkinud diskussiooni, et olukord on ebavõrdne ja diskrimineeriv; kuidas töötajad sujuvalt tagasi kontorisse suunata; kuidas hindate inimeste töötervist distantsilt; kas keegi tuli kontorisse tagasi kutsuda, sest töö jäi tegemata või kvaliteet langes märgatavalt; milline on töökorraldus täna; kas kodukontori aeg on näidanud, et kokkuleppeid müügi ja ostu vahel on keerulisem saavutada olnud; milline ERP on kasutusel ja kui kaua juurutamine aega võttis; kuidas te digitaliseerimise tasuvust mõõdate jne.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077