Autor: Harro Puusild • 6. mai 2021

Pärnu Tarneahelakonverents „Mõõdame!“ lükkub septembrisse ja toimub Tartus

Seoses koroonaviirusest tingitud terviseriskidega on valitsus otsustanud pikendada siseruumides ürituste korraldamise piirangut esialgu teadmata ajaks, mistõttu lükkub tänavu mõõtmisele ja mõõdikutele keskenduv 8. Pärnu Tarneahelakonverents "Mõõdame!" edasi septembrisse.
Pärnu Tarneahelakonverents 2020 avaesineja oli slackliner Jaan Roose.
Foto: Raul Mee

Tänavune Pärnu Tarneahelakonverents toimub 9.-10. septembril Tartus Vanemuise Kontserdimajas.

Konverentsil astub lavale pea 30 valdkonna eksperti ja liidrit, kellega koos võtame luubi alla kogu tarneahela mõõtmise. Kokku on konverentsile oodata juba pea 250 osalejat, kellest igaüks on vähemal või rohkemal, positiivsel või negatiivsel moel kokku puutunud hüüdlausetega „mida ei mõõda, seda ei juhi“ ja „mida mõõdad, seda saad“. Seekord räägime mõõdikute valimisest ja eesmärgistamisest, mõõtmise abivahenditest ja mõõdikute seosest motivatsiooniga. Mõõdame tarneahela eri osasid: ostujuhtimist, tootmiskorraldust ja logistikat, lisaks e-kaubandust ja tarneahelat tervikuna.

Tarneahelakonverentsi "Mõõdame!" peaesineja on tarneahela ekspert ning Council of Supply Chain Management Professionals (CSCMP) Euroopa juhtkonna liige ja Ühendkuningriigi büroo juht Len Pannett.

8. Pärnu Tarneahelakonverents 2021 "Mõõdame!"

Toimub 9.-10. septembril Tartus Vanemuise Kontsedimajas

Kõiki esinejaid ja programmi saab vaadata Äripäeva e-poest SIIT.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077