Autor: Jaroslav Tavgen • 7. aprill 2021

LTH-Baas koondas mitusada inimest

LTH-Baasi juht Anton Maljugin.
Autor: Raul Mee
Kui 2020. aasta esimeses kvartalis töötas laevaehitusettevõttes LTH-Baas 1077 inimest, siis neljanda kvartali lõpuks jäi neid alles vaid 472.

Kaks aastat tagasi Eesti kõige edukamaks ettevõtteks kuulutatud LTH-Baasi juhatuse esimees Anton Maljugin põhjendas koondamist käibe langusega: kui 2019. aasta käive oli 95 miljonit eurot, siis järgmisel aastal juba 60. Koondamisele vaatamata hindab Maljugin aastat positiivseks.

“Kahjuks pidime personali oluliselt vähendama. Need olid peamiselt renditöötajad,” ütles Maljugin.

Ettevõte tegi tema sõnul möödunud aastal suuri struktuurimuutusi – välistegevus jagati eraldi tütarettevõteteks. Umbes viiendik "koondatud" inimestest on nüüd otse välismaiste tütarettevõtete all. Ülejäänud 80% on need, keda päriselt koondati, kuid Maljugin märkis, et peamiselt koondati 2019. aastal tipphetkedel ajutiselt tööle võetud välisriikide kodanikke.

Loe pikemalt Äripäevast.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077