Autor: Tööstusuudised.ee • 4. jaanuar 2021

Tööstusuudiste 10 loetuimat lugu 2020. aastal

Tööstusuudiste möödunud aasta loetuim lugu rääkis sellest, et majandusväljaanne Forbes valis Fractory asutaja Martin Varese mõjukate noorte juhtide sekka. Lisaks pakkusid lugejatele huvi ka kriisiga seotud teemad. Teie ees on 10 loetuimat lugu 2020. aastal.
Fractory asutaja Martin Vares
Foto: Fractory

Forbes valis Fractory juhi Martin Varese mõjukate noorte juhtide hulka

Forbes valis Eesti idufirma Fractory juhi Martin Varese mõjukate noorte juhtide sekka tööstuse kategoorias, teatas ettevõte.

Loe pikemalt.

Margus Punab: 17 nõuannet viiruse praeguses staadiumis

Oleme jõudnud viiruse osas uude faasi, kus nakkuse peamiseks allikaks on muutunud kohalikud nakatunud-haigestunud. Kõige tähtsam on nüüd iga inimese enda kaitse ja ka hoolitsus lähikondsete eest, kirjutab Tartu ülikooli kliinikumi androloogiakeskuse juhataja professor Margus Punab oma Facebooki postituses.

Loe pikemalt.

Metallitööstuse juht: ärge pikka plaani praegu tehke

Ma ei soovita enda ja meeskonnaliikmete tervise pärast kellelgi pikka plaani hetkel teha, ütleb metallitööstuse Radius Machining juht Veljo Konnimois.

Loe pikemalt.

Fractory äriplaan 2020: müügikäive seitsmekordseks ehk 10 miljoni euroni

Tööstuse idufirma Fractory plaanib kasvatada oma müügitulu selle aasta detsembriks 10 miljoni euroni ehk möödunud aastaga võrreldes seitse korda suuremaks.

Loe pikemalt.

Estanci uueks juhiks sai Priit Haldma

Eesti ühe juhtiva metallitööstusettevõtte Estanc nõukogu valis ettevõtte uueks juhiks senise finantsjuhi Priit Haldma, eelmine juht Mihkel Tammo siirdub arendama uut rohetehnoloogia ettevõtet.

Loe pikemalt.

Saaremaa mööblitootja: tulevik on tänase seisuga üsna tume

Saaremaa eritellimusmööbli tootja A Furn OÜ lootis, et pääseb kriisist kergemalt, sest ärakukkunud tööde asemele leiti kiire asendus. "Viimasel hetkel kadus ka see päästerõngas ning tänase seisuga on tulevik üsna tume," tunnistab ettevõtte juhatuse liige Ragnar Adamson.

Loe pikemalt.

Ensto investeeris tehastesse 2 miljonit: Eestisse tuuakse uus tootmisharu

Tootmis- ja tehnoloogiaettevõte Ensto Ensek töötas eriolukorra tingimustes täisvõimsusel ja tavapärasest rohkem ka ööpäevaringselt. Tehaste arengusse 2 miljonit eurot investeerinud ettevõte toob Eestisse ka ühe täiesti uue tootmisharu.

Loe pikemalt.

Martin Arula: Aasta toob puidufirmadesse koondamisi ja pankrotte

Ilmselt jätkub nii mõnigi negatiivne protsess, mis sai alguse 2019. aastal – maailmamajanduse jahenemine, kaubandussõjad ning ületootmine on puidutoodete turuolukorra muutnud äärmiselt keerukaks, ütleb Toftani juht Martin Arula.

Loe pikemalt.

Palga TOP: tööstussektori parimad palgamaksjad

Tööstusuudised võttis Äripäeva äsja ilmunud Palga TOP 2019 koondtabelist välja tööstussektori ettevõtted, mis maksid mullu oma töötajatele keskmist brutopalka üle 2000 euro kuus. Edetabeli esimeses pooles domineerib masina- ja metallitööstus.

Loe pikemalt.

Tehas, kus on tööd ka kriisiajal

Termokaamerate tootja FLIR Systems Estonia juhatuse liikme Meelis Bergmanni sõnul on välisnõudlus suur ja seda võimalust, et inimestele ei oleks tööd anda, ta ei näe.

Loe pikemalt.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077