Autor: Tööstusuudised.ee • 10. november 2020

Betoonitehas võttis esimesena Eestis kasutusele rahvusvahelised keskkonnadeklaratsioonid

Betoonelementide tootja OÜ TMB Element on esimese tootjana Eestis võtnud kasutusele rahvusvahelised keskkonnadeklaratsioonid, teatas ettevõte.
TMB Elemendi tehnoloogia- ja kvaliteedijuht Urmas Paas
Foto: Tarmo Haud

TMB Element võttis rahvusvahelise keskkonnadeklaratsioonid (EPD – environmental product declaration) kasutusele enda toodetavatele monteeritavatele betoonelementidele. Tegemist on esimeste toote keskkonnadeklaratsioonidega, mis on tehtud Eesti ettevõtte toodetele, märkis ettevõte.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077