Autor: Tööstusuudised.ee • 30. juuni 2020

BLRT Grupp saatis raudteesilla viimased osad Rootsi

BLRT Grupi tütarettevõte Marketex Offshore Constructions saatis neli päeva enne lepingu tähtaja saabumist kaks viimast raudteesilla osa Stockholmi. Ligi 220-meetrised paigalduskohta toimetatud tarindid kaaluvad 1500 tonni.
Raudteesilla osad on pea 220 meetrit pikad.
Foto: BLRT Grupp

“Tellijale tarnitud sillasektsioonid on juba teine partii meie ettevõttes valminud toodangust. Eriolukorra ajal tekkinud raskustest hoolimata, mil piirid olid suletud ja lennuliiklus jäi hõredaks, jätkus töö selle keerulise ja suure taristuprojekti kallal tänu Eesti Välisministeeriumi ning politsei- ja piirivalveameti toetusele, samuti võimaldati tšarterlennuga Rootsist Tallinna saabunud tellija esindajatel jälgida kohapeal töö käiku,” kommenteerib Marketet Offshore Constructions’i juhatuse liige Ruslan Diduhh.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077